
SAP kanceléře, projektová dokumentace „kuchyněk“ na jednotlivých patrech

Praha 11, restaurace

Praha 5 - projekt gastroprovozu Mateřské školy

BB Centrum Praha 4, projekty jednotlivých „kuchyněk“ na patrech

Praha 8, Karlín – administrativní budova , gastroprojekt restaurace
2. místo Best of Realty 2018, kategorie bussines centra

rezidenční čtvrť , Projekt restaurace a Sushi baru
3.místo v Best of Realty 2018, kategorie rezidenční projekty

obchodní a administrativní centrum- gastroprojekt restaurace.
V mezinárodní soutěži International Property Awards 2019-2020 získalo prestižní sadu ocenění Best International Office Development,

Hlavní jídelna

Administrativní centrum, které tvarem připomíná motýlí křídla.
Projekt restaurace a kavárny v přízemí a samostatné kuchyňky

Praha 15, Rekonstrukce školní jídelny

Praha 1- Luxusní boutique hotel , projekty několika gastronomických provozů

Praha 1- projekt restaurace a kavárny

projekt restaurace a jídelny

Prováděcí dokumantace gastronomického provozu
Jedná se o kompletní gastronomický provoz, přičemž jako hlavní kuchyně je umístěna do dvou pater a sice 1PP, 1NP a galerie. Dále restaurace a kavárna v 1NP (možnost komerčního provozu), lobby v 3NP, gastronomické zázemí v 9NP a kongresové centrum v 10NP. Celková kapacita je až 1300 obědů. (Realizace 2012)

Prováděcí projektová dokumentace gastronomické části
Nová kuchyně pro zaměstnance a pacienty. Navrhli jsme zde i transport jídel v tabletovém systému, jenž zajišťuje stravování pro pacienty a pro zaměstnance VFN. Kapacita je až 1300 jídel pacientské stravy v běžném sortimentu diet a až 1500-1700 jídel pro zaměstnance.

studie a prováděcí projekt gastronomických částí celého hotelového resortu na ostrově Velaa na Maledivách. (2011-2012)

rekonstrukce gastronomického provozu v 1NP a výdeje jídel (pro zaměstnance IKEM) ,varna, přípravné prostory. Kapacita jídel je až 1200 jídel. ( realizace 2012)

Kuchyně a jídelna pro žáky základní školy v nově vybudované přístavbě. (realizace 2012)

Restaurace v přízemí vědeckotechnologického parku v objektu bývalých Žižkových kasáren. Celková plocha TC 7 600 m2. Restaurace, catering služby restaurace, salonek a servis přiléhající ke konferenčnímu sálu. (2012-2013)

Kuchyně a jídelna pro žáky základní školy

vzniká jako součást obytného souboru "Na Lhotách" areál s byty, restaurací, rehabilitačním centrem, prostorným atriem, zázemím pro pečovatelskou službu. Zde naše firma zpracovala DSP (realizace 2012)

projektová dokumentace zaměstnanecké kuchyně a jídelny ( realizace 2010)

2V projekt s.r.o. je autorem gastronomické části projektu Kavčí hory, Office Park.

prováděcí dokumentace gastronomického provozu (realizace 2010)

prováděcí dokumentace gastroprovozu

Prováděcí dokumentace gastronomického provozu v objektu zimního stadionu s kapacitou až 5 000 diváků včetně skyboxů a VIP patra s bary v horní části jižní tribuny. (realizace 2011)

studie gastroprovozu

prováděcí dokumentace gastroprovozu (realizace 2010)

Sportovní a rekreační areál. Dokumentace gastroprovozu pro stavební povolení.

studie gastroprovozu

Město Varnsdorf

studie gastroprovozu