Reference

Main Point Karlín Praha

Prováděcí dokumantace gastronomického provozu


Jedná se o kompletní gastronomický provoz, přičemž jako hlavní kuchyně je umístěna do dvou pater a sice 1PP, 1NP a galerie. Dále restaurace a kavárna v 1NP (možnost komerčního provozu), lobby v 3NP, gastronomické zázemí v 9NP a kongresové centrum v 10NP. Celková kapacita je až 1300 obědů. (Realizace 2012)

Koncepce stravování VFN, Karlovo náměstí, Praha 2

Prováděcí projektová dokumentace gastronomické části


Nová kuchyně pro zaměstnance a pacienty. Navrhli jsme zde i transport jídel v tabletovém systému, jenž zajišťuje stravování pro pacienty a pro zaměstnance VFN. Kapacita je až 1300 jídel pacientské stravy v běžném sortimentu diet a až 1500-1700 jídel pro zaměstnance.

Ostrov Velaa, Maledivy

studie a prováděcí projekt gastronomických částí celého hotelového resortu na ostrově Velaa na Maledivách. (2011-2012)

IKEM, kuchyně a jídelna pro personál, generální projektant

rekonstrukce gastronomického provozu v 1NP a výdeje jídel (pro zaměstnance IKEM) ,varna, přípravné prostory. Kapacita jídel je až 1200 jídel. ( realizace 2012)

ZŠ Úvaly

Kuchyně a jídelna pro žáky základní školy v nově vybudované přístavbě. (realizace 2012)

Technologické centrum Písek

Restaurace v přízemí vědeckotechnologického parku v objektu bývalých Žižkových kasáren. Celková plocha TC 7 600 m2. Restaurace, catering služby restaurace, salonek a servis přiléhající ke konferenčnímu sálu. (2012-2013)

Olympia Plzeň

DPS vestavba restaurace ( realizace 2012)

ZŠ Osek

Kuchyně a jídelna pro žáky základní školy

Areál seniorů Zátiší, Praha Kunratice

vzniká jako součást obytného souboru "Na Lhotách" areál s byty, restaurací, rehabilitačním centrem, prostorným atriem, zázemím pro pečovatelskou službu. Zde naše firma zpracovala DSP (realizace 2012)

City Centrum České Budějovice

Studie a DPS restaurace komerčně administrativního centra (2011)

Obchodní dům KOTVA

projekt gastroprovozu v 1NP obchodního domu (Pizza,coctail bar, pekárna, fresh bar)

PRE a.s., Na Hroudě

projektová dokumentace zaměstnanecké kuchyně a jídelny ( realizace 2010)

Kavčí Hory, Office Park

2V projekt s.r.o. je autorem gastronomické části projektu Kavčí hory, Office Park.

FILADELFIE, BB Centrum Praha

prováděcí dokumentace gastronomického provozu (realizace 2010)

ZŠ HOROMĚŘICE a MŠ HOROMĚŘICE

prováděcí dokumentace gastroprovozu

Zimní stadion Chomutov

Prováděcí dokumentace gastronomického provozu v objektu zimního stadionu s kapacitou až 5 000 diváků včetně skyboxů a VIP patra s bary v horní části jižní tribuny. (realizace 2011)

Hotel Jalta, Praha

studie gastroprovozu

Bageterie BOULEVARD Karlín

prováděcí dokumentace gastroprovozu (realizace 2010)

Zimní stadion Chomutov

prováděcí projekt gastroprovozu

*/ ?>

Vodní svět , Praha 11

Sportovní a rekreační areál. Dokumentace gastroprovozu pro stavební povolení.

Restaurace Kolkovna , Bratislava 1

studie gastroprovozu

Ucelená koncepce stravování , město Varnsdorf

Město Varnsdorf

Restaurant Afrika , ZOO Praha

studie gastroprovozu

Co se u nás děje?

Dokončili jsme projekt pro nejznámější firmu: 2Vprojekt

09.01.2010

Vyhráli jsme v soutěži o nejkreativnější studio! Soutěž

09.01.2010

Co o nás říkají klienti

Naprosto bezchybná spolupráce, všechno chválíme včetně velmi osobního a profesionálního přístupu.

Josef Sunegha, CEO, Company

Vše bylo uděláno rychle a bez jediné chyby.

David Bidžovský, Account manager, Company

*/ ?>